Werkwijze

Ketelaars Staaldesign is specialist in trappen en bouwmetaal. Of het nu gaat om een eerste advies, of u beschikt over een gedetailleerd ontwerp: we maken uw behoefte inzichtelijk aan de hand van een gesprek of beschikbaar gestelde tekeningen en/of digitale bestanden. Vervolgens maken we een transparante prijsopgave of prijsindicatie.
Als totaalleverancier hebben wij een samenwerking met vaste ingenieursbureaus die (net als ons) kennis hebben van soms complexe constructieve vraagstukken. Voor in te kopen onderdelen werken wij met vaste leveranciers met elk hun eigen vakgebied die aansluiten op onze kwaliteitseisen.


Machines en medewerkers

Ketelaars Staaldesign heeft een goed ingericht en modern machinepark. We volgen de laatste ontwikkelingen op automatiseringsgebied en capaciteit van machines. Er wordt regelmatig en doelbewust ge├»nvesteerd om onze kennis op peil te houden of te verbeteren. Maar alleen kennis en nieuwe machines is niet toereikend. We investeren in medewerkers d.m.v. externe of interne opleidingen, of contact met scholen wat zich vertaalt in BBL-opleidingen: deels naar school en deels werken in de praktijk binnen het bedrijf. 

Toen en nu

Ketelaars Staaldesign is ontstaan in 1998 als eenmanszaak vanuit de boerenschuur. In de beginjaren werden onderdelen gemaakt voor diverse afzetmarkten zoals agrarisch, de industrie en de bouw. Door de jaren heen is dit uitgebouwd naar een team van vakbekwame medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in het maken van trappen en bouwmetaal. Sinds 2017 zijn we gevestigd op het industrieterrein "Pannenweg 2" aan de snelweg A2 afslag Nederweert.